Klassieke verzorgingen

Ligne options

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren. Deze verzorging wordt aangepast naargelang uw huidtype en wensen: hydraterend, opspannend of zuiverend.

Aanbevolen voor: 
Alle leeftijden

Royal Jelly

Deze behandelingmet koninginnengelei voedt, verstevigt en verhoogt de weerstand van de huid. Externe stress zoals UV stralen, vervuilde lucht, vochtigheid van de omgeving verzwakt de structuur en leidt tot verlies van de weerstand van de huid. De koninginnengelei herstelt dit vermogen voor een buitengewoon mooie huidstructuur. De huid ziet er mooi gevoed uit, is fluweelzacht, compacter en straalt daardoor meer. De stevigheid van de huid wordt hersteld en het ontstaan van rimpels vertraagt, de tekenen van vermoeidheid vervagen.

Aanbevolen voor: 

Een leeftijd vanaf 18 jaar.
Een doffe huid die nood heeft aan comfort en zachtheid.
Droge tot zeer droge huidtypes.

So delicate

Een delicate, kalmerende gelaatsverzorging voor de gevoelige, zeer gevoelige tot reactieve huid. Een hypoallergene verzorging die dermatologisch getest is. Op basis van plantaardige actieve bestanddelen die de huidtolerantie versterken.

 

Aanbevolen voor: 

Een leeftijd vanaf 18 jaar
Reactieve (gezonde huiden) en gevoelige huidtypes
Personen die minder goed tegen andere cosmetische producten kunnen.
Wanneer het evenwicht in de huid wat verstoord is. De huid te herstellen en om de schadelijke effecten van extreme klimaatomstandigheden (zon, koude, wind, etc.) te voorkomen. 

Purexpert

Gemengde, vette en acné huid

 Een klassieke gelaatsverzorging die op de onzuiverheden van de huid werkt. De huid wordt terug in evenwicht gebracht waardoor ze fris en zacht aanvoelt.

 

Aanbevolen voor:

Een leeftijd vanaf 18 jaar.
Een normale en gemengde huid.
Een vette huid of een huid met acné.