Expert Verzorgingen 

Timexpert Lift (IN):

Expertverzorging die de huid lift, opvult en de gelaatscontouren opspannen. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd waarbij een chirurgische lifting nagebootst wordt.

Aanbevolen voor: 
Een leeftijd vanaf 40 jaar of jonger dan 40 jaar na felle afslanking. 
Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid.

 

 

Timexpert Rides

 

De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt.

 

Aanbevolen voor:
Een leeftijd vanaf 30 jaar. 
Een huid met de eerste rimpels en expressielijntjes.
Een huid met diepere rimpels.Timexpert SRNS:

Geeft een algemene huidverjonging. De huid is steviger, elastischer en beter gevoed. Rimpels worden minder zichtbaar en het gelaat krijgt meer volume. Unieke formule op basis van epigenetica. Epigenetica maakt mogelijk wat tot nu toe ondenkbaar was in de cosmetica: de slapende genen terug op “ON” zetten, zodat ze optimaal proteïnen kunnen produceren. 

 

Aanbevolen voor: 

Een leeftijd vanaf 40 jaar.
Een huid die voortdurend beschadigd wordt door milieu-invloeden, luchtverontreiniging, sigarettenrook, agressieve esthetische behandelingen, overdadige blootstelling aan de zon.
Een vermoeide, verzwakte huid.Excel Therapy 02

 Een verzorgingslijn die de huid beschermt tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek…

 

Aanbevolen voor: 
Een leeftijd vanaf 25-30 jaar.
Een vale en doffe teint of voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen. 

 

Hydracure

Deze verzorgingslijn levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huiden helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen. 

 

Aanbevolen voor: 

Een leeftijd vanaf 20 jaar.
Een trekkerig, gespannen gevoel van de huid.
Droogtelijntjes en doffe teint.

 

In bijzondere omstandigheden zoals:

Verandering van seizoenen.
Periode van extreme stress.
Tijdens een zwangerschap of na de bevalling.

Men

De For Men lijn is exclusief voor de mannenhuid ontwikkeld waarbij aandacht is voor de verschillende huidtypes.

Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals berkensap, extracten van olijfbladeren, vitamine C en extracten van sake, perfect voor de meest gevoelige huid.

 

Aanbevolen voor: 

Een leeftijd vanaf 25 jaar.
Een huid met tekenen van vermoeidheid en stress.
Mannen die vele uren reizen, vliegvelden